Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Näihin maahanmuuton ongelmiin ei ole ratkaisua

Tänään(kin) olemme kuulleet ja lukeneet maahanmuuttajajengien terroriaallosta Ruotsissa. Vähän pienemmät mediat kertovat tuhopoltoista ja raa'asta väkivallasta alueella päivittäin. Tähän ongelmaan ei ole mitään kunnollista lääkettä ja kunnes se löytyy, ei ovia voi pitää selällään auki.

Kyynikko analysoi maahanmuuttoa

Arvoisa lukija. Jos haluat, ota ensin hetki aikaa ja hauku minut rasistiksi, fasistiksi, natsiksi ym. Se varmasti helpottaa sinua. Itse tiedän, että rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Yksinkertainen ja yksiselitteinen fakta on, että Eurooppa ei ole onnistunut kotouttamaan humanitaarisen maahanmuuttoaallon tulijoita. Enemmistö näiden ryhmien edustajista ei ole integroitunut yhteiskuntaan, eivätkä ole oman kulttuurin avuillakaan löytäneet paikkaansa. Ongelmat eivät poistu toisen sukupolven muuttajien osalta. Ongelmat ovat laajoja, sisältäen tilastokeskiarvoista rankasti poikkevia väkivalta-, seksuaali- ja omaisuusrikosten määriä sekä olematonta työllisyysastetta. Mitkään toimet, millään rahamäärillä, eivät ole tuoneet merkittävää parannusta, vaikka kivoja yksittäistapauksia otsikoihin aina löytyykin. Yksittäistapaukset ovat hatunnoston arvoisia, mutta enemmistön ongelma ei katoa niiden avulla.

Toisaalta, yhtä lailla kaiken henkilökohtaisen elämän ja työn myötä kokeneena tiedän, että etenkin vientivetoinen maa kuten Suomi tarvitsee kriittisesti työperäistä maahanmuuttoa, ainakin pienessä määrin. Maahanmuuttoa ei voi yleisterminä kutsua ongelmaksi. Tässä palataan vanhaan lausahdukseeni: olen maahanmuuttokriitikko, koska maahanmuutto on niin tärkeä asia maallemme. Maahanmuuttokritiikki on ainakin osaltani maallemme tärkeän asian puolesta puhumista. Tiedämme, että työperäinen maahanmuutto ei johda karmiviin rikostilastoihin - se on ihan eri maahanmuuton osa-alue jota pitää katsoa erillisenä. Silti kaikista maahanmuuton osista puhutaan yhteen ääneen liian usein.

Humanitaarisen maahanmuuton aiheuttamat ongelmat ovat siis massiivisia,eikä niihin ole löydetty ratkaisua missään päin Eurooppaa, jos edes missään maailmalla. Näin ollen loogisena päätelmänä en näe mitään muuta ratkaisua kuin lakkauttaa kyseisen maahanmuuton harjoittaminen keinolla millä hyvänsä. En näe, että voimme jatkaa tätä toimintaa kunnes meillä on todistetusti toimiva, skaalautuva ja taloudellisesti mielekäs ratkaisu asian korjaamiseen. Kotoutus - tai sitten kotiutus - pitää saada kuntoon nykyisille tulijoille ennen seuraavan erän saapumista.

Jos se on rikki, se on rikki.

On kieltämättä melkoista aallonharjalla tasapainottelua olla samaan aikaan sekä kielteinen että myönteinen maahanmuuttoa kohtaan. On äärimmäisen tärkeää suhtautua asiallisesti työperäisiä maahanmuuttajia, suomalaiseen yhteen hiileen puhaltajia kohtaan. Tämän asian esittäminen keskustelussa tiivistetysti ehkä vaikein osa maahanmuuttopolitiikan keskustelussa ja siten kehittämisessä. Maassamme olevat työperäiset maahanmuuttajat pitää nähdä ihmisinä, yksilöinä - ei tilastoryhmän edustajana tai osana kiintiöitä. Tilastoja puolestaan tarvitaan kertomaan, että heistä on maallemme paljon hyötyä ja vähän haittaa. Tämän myötä aitoon työperäiseen maahanmuuttoon voidaan suhtautua positiivisesti.

Emme voi kuitenkaan katsoa maailmanparannuslasien läpi Ruotsin, emmekä oman Suomenkaan merkkejä humanitaarisen maahanmuuton absoluuttisesta katastrofista. Humanitaarinen maahanmuutto ei toimi. Täten sitä ei voida jatkaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Cenita Sajaniemi

Maasta ja maahan (maihin) on muutettu kautta aikojen. Se on ollut luonnollista.
Asiasta on ruvettu "keskustelemaan" vasta sen jälkeen, kun sitä on ruvettu tekemään toisten kustannuksella ja kysymättä maksajilta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Maahanmuutto ei ollut ongelma kun eurooppalaiset miehittivät Afrikkaa, Aasia, Lähi-itää jne. Australia on kelpo maa kun se nykyään käännyttää maahanmuuttajat naapuri saarille. Maan alkuperäisväestöön on sorrettu jo noin 200-vuotta.

Tero Leppä

Norjasta karkotettiin tuhat muslimia ja rikollisuus väheni 70%.

Milloinkohan hurrit tulee järkiinsä.

No ei milloinkaan kun on päätös ottaa vuosittain 150 000 allahin soturia lisää.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

Sanovat, että maahanmuuttokriitikot ja islamofoobikot pelkäävät syyttä suotta uusia ihania ihmisiä.

Ruotsin valtapoliitikot - ja yhä useampi suomalainenkin - pelkäävät syyttä suotta faktoja.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Norjassa ei ole satavarmasti rikollisuus vähentynyt 70%! Tämä on juuri ongelman ns. maahanmuuttokriittisyydessä. Heitellään lukuja, jotka tarkemmalla katsomisella ovatkin jotain ihan muuta.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

En tiedä itsekään onko tuo luku oikein vai väärin.

Sen tiedämme kuitenkin, että tietyt maahanmuuttajaryhmät - joita valitettavan usein islam yhdistää - syyllistyvät huomattavan herkästi rikollisuuteen. On aika lailla sama johtuuko se heidän luontaisesta epärehellisyydestä, eri arvomaailmasta vai ns. laajennetusta seksuaalisuuden käsityksestä. Lopputulos on silti sama: humanitaarisen maahanmuuton aika on ohi.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

On varmaankin kovin vanhanaikaista esittää tällaista, mutta esitänpä kuitenkin:

Ennen vanhaan muistan kirkossa olleen tapana rukoilla siunausta pitkälle litanialle ihmisiä, alkaen Tasavallan presidentistä, ja päätyen ilmaisuun "...niille, jotka maata työllään rakentavat".

Mielestäni tähän luonnehdintaan on kunnioittavasti kiteytetty olennaisin niistä ihmisistä, jotka ovat aina Suomeen tervetulleita riippumatta etnisestä tai kulttuurisesta taustastaan, lähtömaastaan tai muista taustatekijöistä, kunhan he elävät ihmisiksi ja noudattavat maamme lakeja.

Suomi ei ole enää entisensä, eikä myöskään sen ev. lut. kirkko, joka on jo ajat sitten menettänyt uskottavuutensa mm. ryhdyttyään avoimesti poliittiseksi toimijaksi asioissa, jotka eivät sille kuulu sekä syyllistyttyään monenlaiseen törkeyteen kuten sotaveteraanien häpäisyyn näiden kuulemma tehtyä "syntiä" maataan puolustaessaan taannoisen arkkipiispan suulla.

Mutta yhtä kaikki, maailmalta loputtomasti löytyvien eri tekosyillä sosiaaliturvaamme tavoittelevien siivelläeläjien ja sutkien sijasta tarvitsemme maahamme kunnon ihmisiä, juuri niitä, jotka maata työllään rakentavat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset