Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kiitos natsit!

Kotikaupungissani Tampereella oli vaihteeksi ollut ihan ehta natsimiekkari ja heitä vastassa toki tuplat suurempi anarkisti/antifaryhmä. He saivat aikaan paljon henkilökohtaista hyvää minulle. Olisi epäkohteliasta olla kiittämättä siitä.

Maisemia oikealla budjetilla

Kiitos natsikekkereiden ja laajan oheisohjelman, päädyin päivän kävelylle pitkin eteläisemmän Tampereen alueita. Näin Valkaman, Lahdesjärven, Nirvan ja Koivistonkylän mukavia pientaloalueita ja paljon metsää. Sain hengittää paljon raittiimpaa ilmaa kun mitä aiemmin pohdittu keskustalenkki olisi tehnyt. Säästin samalla sen rahan, mitä keskustassa syöminen ja kahvittelu olisi vienyt. Pari tuntia raitista ilmaa ja 10-20 euron säästöt. Kaiken tämän saivat aikaan natsit!

Tämä johtaa minut pohtimaan kansanterveyttä vähän laajemminkin. Mielenosoitustoimintaa ja kansanterveyttä pitäisi mielestäni tuoda yhteen. Ehdotan, että seuraavat räyhääjämiekkarit kannattaisi järjestää metsäisessä maisemassa ja siihen pitäisi sisältyä vähintään parin tunnin luontolenkki. Tusinoiden poliisien sijaan valtiovalta voisi kustantaa paikalle oppaan joka kertoisi alueen luontoarvoista ja maisemista. Mielenosoituksen henki paranisi ja mielenosoittajien terveydelle tehtäisiin hyvää. Näkyvyys nyt kuitenkin tänä päivänä tulee somessa joten sille ei olisi mitään vaikutusta. Idea ei ole edes uusi - onhan varsin kiihkomielinen suviseuratkin käytännössä keskellä peltoa, eikä se tunnu bileitä heikentävän tai uhoa vähentävän.

Seuraavaksi voisimme siirtää myös osan vaalien äänestyspisteistä metsään telttoihin. Kunhan huonosti liikuntakykyisille tarjotaan optio, muut voitaisiin ohjeistaa kansanterveyden nimissä marssimaan maisemareitti. Perillä voitaisiin tarjota kuppi kahvia tai teetä - se nyt jotain maksaa, mutta todennäköisesti säästää yhteiskunnalta lääkärikuluja rutkasti enemmän. Jos idea saa tuulta purjeisiin, myös terveysaseman kiireettömien palveluiden ajanvaraus voitaisiin pitää keskellä metsää. Lisäksi metsään voitaisiin siirtää ilotulitukset, niin kaupunkien ilmanlaatu paranisi.

Ei tätä voi vakavasti ottaa

Ihan totta puhuen, ei sen paremmin murhamielisten natsien kuin järjestyshäiriöisten anarkistienkaan mielenilmauksia voi mitenkään vakavasti kommentoida. Kukaan oman ydinryhmän ulkopuolella ei heidän toimiaan arvosta tai kunnioita. Molemmat aiheuttavat häiriöitä ja suurta yhteiskunnallista rahanmenoa, joskin toki mittakaavassa on ero. Vaikka pidänkin esimerkiksi invalidin hakkaamista joukolla äärimmäisen törkeänä tekona, jää se kauas murhasta. Natsit voisivat puolestani hypätä koskeen ja anarkistit puolestaan lähteä em. metsäretkelle.

Vaan joku edellisiä ryhmiä yhdistää mitä varmimmin: kummallakaan ei ole mitään tarvetta käyttää Internetiä. Siellä molemmat ovat täysin tasa-arvoisesti äärimmäisiä paskiaisia. Metsä auttaisi tähänkin - kohmeisin sormin nettivihaa syntyy paljon rauhallisempaan tahtiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «Seuraavaksi voisimme siirtää myös osan vaalien äänestyspisteistä metsään telttoihin. Kunhan huonosti liikuntakykyisille tarjotaan optio, muut voitaisiin ohjeistaa kansanterveyden nimissä marssimaan maisemareitti.»

Erinomainen ajatus! Puolassa äänestyspisteet on sijoitettu suunnistusrasteille.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Toisaalta eipä tuolla paljoa poliiseja tarvitsisi jos ei anarkistit/vasemmisto sinne menisi riehumaan.. Ja muutenkin kun asian annettaisiin olla. Niin huikeat 200 ihmistä saisivat kohta tarpeeksi ja lopettaisivat tälläisen.. Ei ketää tämä kiinnostaisi paitsi sitä pientä ydin joukkoa. Mutta se mitä vasemmisto tekee on juuri herkkua tälle toiselle ryhmälle. Kansalaiset näkevät "natsit: (maahanmuuttokriittiset) uhreina heidän oikeuksia vastaan.. ja saavat monilta (myös minulta) pisteet kotiin. .. ja näen vaan vasemmiston vielä vastenmiellisemmältä mitä se jo oli..

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Marginaaliryhmä käy marssimassa. Toinen ääriryhmä äksyilemässä. Kiviäkin kiinnostaa näiden natsien ja kommarien höpertäminen ja tyhjänpäiväinen meuhkaaminen.

Käyttäjän VilleKauppinen kuva
Ville Kauppinen

Näin juuri. Syrjäytyneet taas tuplamarssilla.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

Meneeköhän ihan näin? Minä näin lenkilläni paljon kiviä, eri kokoisia, ja se oli paljon kiinnostavampaa kun pelätä terveytensä edestä keskustassa.

Kivillä on merkittävä osuus tässä tarinassa!

Ilkka Huotari

"Kukaan oman ydinryhmän ulkopuolella ei heidän toimiaan arvosta tai kunnioita. "

Mitkä noista SVL:n tavoitteista on erityisen huonoja?

http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/tavoitte...

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

En aio antaa heidän sivustilastoonsa klikkauksia, mutta olen toki joskus aiemmin näitä lukenut. Ja tottahan he osaavat paperilla olla diplomaatteja.

Telefirma Elisa kertoo että heillä on parhaat liittymät ja hinnat, ja kaikki verkkoviestintään tarvittava onnistuu heiltä paremmin kuin keneltäkään muulta.

Molemmat heistä valehtelevat minkä kerkiävät koska sitä markkinointi on. Edellisistä onneksi vain toinen toteuttaa markkinointinsa hyppypotkuilla eri mieltä olevan naamaan.

Ilkka Huotari

Juu, jos lähdetään tuolle linjalle, niin olen ihan samaa mieltä näistä natseista.

Mutta vaikea sanoa.

Suomen Sisullahan on (käsittääkseni) osin samanlaiset etnonationalistiset tavoitteet. Onko sekin samanlainen natsijärjestö?

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti Vastaus kommenttiin #8

En väitä asiaa tuntevani syvemmin enkä ole tässä idioottivarma lähde, mutta sen pohjalta mitä olen antanut ymmärtää, sisun toiminnassa ei ole harjoitettu väkivaltaa. Toisaalta, enpä muista lukeneeni sisulaisten mielenosoituksistakaan. Taitaapi olla enemmän semmoinen sisätiloissa istuskeleva setäkerho.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Kun tuota touhua katsoo, laittaa uudelleenpohtimaan, onkohan se kansalaispalkka sittenkään hyvä idea. Maksaa moisesta spedeilystä vielä palkkaakin...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Kansalaispalkka ja anarkistien mellakat. Leipää ja sirkushuveja.

Ei mitään uutta auringon alla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset