Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Ajattele itse

Tervetuloa vuoteen 2018, ilmastonmuutos, presidentillinen uhka?

Ilmastonmuutos jne.. ilmasto lämpenee, - se on ollut hyvä poliittinen päätös. - Sillä saa kaikenmaailman huuhaa bisneksille myönteisen vihreän kasvualustan. Syöttötariffi sekoitti Pohjanmaan isäntien pään, samoin kuin monen muun "Lottovoittoon" käsiksi päässeen.  Valtion takuuraha suuntasi terveen ymmärryksen uuteen tuulivoima uskoon. Tätä asiaa ei voi ymmärtää, eikä ainakaan jos saa tuloja siitä ettei ymmärrä asiaa. - Luonto ei poliittista ohjausta ymmärrä, jos ei luonnollista asiaa muuten ymmärretä, niin Siperia opettaa.

 

Aivoja lepotilassa

Kun asioita tietää, niin niitä ei enää tarvitse miettiä. Ei tarvitse kyseenalaistaa, eikä ajatella. Kun tietää, että joku on aina oikeassa, niin voi kyselemättä ottaa vastaan ja jakaa eteenpäin varmaa tietoa...

Aivothan pyrkivät toimimaan mahdollisimman pienellä energiankäytöllä, aika mahdotontahan se elämä olisi, jos ei tuoliin uskalla istua, koska sehän voi kadota sillä hetkellä, kun tuolille kääntää selän istumisvaiheessa. Silti joskus voisi miettiä sitä katoamisen vaihtoehtoa, ihan sen takia, ettei kukaan pääse vanhaa tuolijekkua tekemään.

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Aamu alkoi rattoisasti. VR raiteilla, mustikkapuuroa auringonnousussa ja 13 minuuttia suomalaisen miehen rehellistä puhetta.

Aikamoinen rimanalitus. Tuntuu, että Timppa lampaineen leijuu nyt niin omassa erinomaisuudessaan, että järki lähti. Hullua nähdä omassakin puolueessa, miten valta vain sokaisee ihmisen. Äärimmäisen huonoa johtajuutta.

Rähmäinen poliittinen kulttuuri ei uudistu niin kauan kuin vanhat pitävät kiinni kahvasta. Voimia Tynkkynen

Mies, etsitkö naista?

Lopeta!

Nainen valitsee suvunjatkonsa, ja sinun tehtäväsi ei ole siksi valita/etsiä. Itse asiassa niin kauan, kun valitset, tulet muuntamaan itseäsi epärehelliseksi ja valheelliseksi kuvaksi itsestäsi, etkä voi silloin olla valmis ottamaan vastaan sitä, joka sinut valitsee.

Koska yrität ansaita jonkun, et usko sinun oman itsesi riittävyyteen ja muokkaat itsestäsi kuvan, joka ennen pitkää sortuu valheiden paljastuessa. Toisin sanoen jokainen suhde on tuhoon tuomittu, kun et rakasta itseäsi.

Unissasaarnaajia 1918 - entä nyt?

  • Jokaisen on rukoiltava ja siunattava kiväärinsä ensin, ettei tee murhia, s.o. ammu viattomia. Kun sen on hartaalla mielellä tehnyt, on vastuukin siirtynyt yksityiseltä esivallalle. Valkoiset voittavat taistelun.

Näin Keskisuomalaisessa 1918 Elsa Heporauta, valkoisten - vai pitäisikö sanoa mustien - lipunkantaja, nuorisoseuraliikkeen voimahahmo ja lehden rintamakirjeenvaihtaja. Hän kertoo Puumalan reserviläisiltä kuulemansa tiedot unissasaarnaajasta. Sodan oikeutus esitetään lehtijutussa ja saarnaajan suulla kiistatta.

Eija-Riita Korholan kiinnostavat elämänohjeet

Hesarin välissä tuli tänään kiinnostava ja hyvin tehty esittelylehti Eija-Riitasta. "Raskaat ajat vaativat kovia osaajia" ja siitä olen ihan samaa mieltä. Kiinnostuneena luin Eija-Riitan 15 vuotta kantapään kautta:" Elämänohjeet ja selviytymisen aakkoset"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä