Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Elinkeino

Kuutit / luonnon villieläimet / lapset

Ensiksi - k a i k k i maailmanasiat liittyvät jossain kohtaa toisiinsa, ettei ole mitään erillistä asiaa, vaikka jotkut toisin yrittää esittää, kun ehkä pelätään "tartuntaa" esim. politiikassa, joka on yhteistä - tosin eri painotuksin, jossa erot näkyy paremmin, kun kaikki eivät halua ns. yhdenaatteen taakse asettua, joka toisille se avoin maailma on yhdenasian toimintaa, kun ei hyväksytä eriämielisyyttä.

Pidetään koko Suomi asuttuna!

Ilmastonmuutoskeskustelusta on syntynyt myrkky pohjoisen elinkeinoille. Olisikin syytä muistaa, että kun kivillä aletaan etelästä pohjoisen ihmisiä heittelemään, käännetään keskustelu siihen, että lähes kolme neljäsosaa päästöistä tulee energiasta. Helsinkiä lämmitetään kivihiilellä.

Talousrikos ja rikosoikeudellinen tahallisuus

Moni asettaa yhtäläisyysmerkin ulkoisen teon ja rikokseen syyllistymisen välille. Rikos edellyttää kuitenkin pääsääntöisesti myös tahallisuutta, miksi tuomioistuimen on arvioitava paitsi teon olosuhteita, ulkoista tekoa, myös tekijän pääkoppaa – eli motiiveita.  

Turkuun uusi perhematkailukeskus ja Turun oma Heureka?

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Niko Aaltonen on jättänyt maanantaina 30.tammikuuta valtuustoaloitteen uuden perhematkailukohteen saamiseksi Turkuun esimerkiksi Artukaisten suunnalle. Aaltonen perustelee aloitetta sillä, että Turusta puuttuu koko perheen matkailukohde, kuten Tampereen Särkänniemi tai Helsingin Linnanmäki.

Puolusta omaisuuttasi - maksa korvauksia

Minä en tiedä onko todella niin, että suomalaisten mielestä varkaat ja ihmiset, jotka haittaavat toisen elinkeinoa tunkeutumalla yksityisalueelle varastamaan ja tärvelemään toisen omaisuutta, ovat se ryhmä jota tulee suojella ja heille tulee maksaa korvauksia "henkisistä kärsimyksistä"? 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä