Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Hyväksikäyttäjät

Ajatuksia pääsiäismusiikista

Näin pääsiäisen aikaan tulee kuunneltua paljon siihen liittyvää klassista musiikkia. Oratorioita, passioita, Stabat matereita, requiemeja jne.

Säveltäjämestarit kautta aikain, kuten Bach, Haydn ja Mozart kirjoittivat teoksiinsa kohtauksia ja osuuksia, joissa tarvitaan lapsi- ja poikakuoroja.

Asumistuet, aikansa elänyt tukimuoto!

Suomessa, viimeisten väkilukuarvioiden mukaan on 5,5 milj. kansalaista, joista työvoiman ulkopuolisia lähes 1,5 milj. , joihin voidaan lukea lapset, vanhukset ja eläkeläiset.

Palkansaajia v. 2017 tammikuussa oli 2,1 milj., ja yrittäjiä 314.000.

Työttömiä tammikuussa v. 2017 oli 242.000 ja piilotyöttömiä 162.000. Työttömyysaste käytettävissä olevasta työvoimasta on 9,2 %.

KELA:n asumistukien piirissä v. 2016 oli 860.000 henkilöä. Asumistukia maksettiin tuolloin yht. 1919 miljoonaa (1,9 miljardia) euroa, joka on 11 % enemmän kuin v. 2015.

Onko suomalainen nainen turvattomampi kuin turvapaikanhakijat?

Kölnin tapahtumat olivat vain jäävuorenhuippu. Turvapaikanhakijoista suurin osa on nuoria miehiä, jotka ovat seksuaalisuutensa huipulla. Ihmisryhmä, nuoret miehet, on äärimmäisen hieno kohderyhmä manipulaatiolle.

Todennäköisyys nuorten miesten hyväksikäytölle lähtenee ulkoisista organisaatioista. Tämä on tietenkin hypoteesi, mutta täysin mahdollinen.

Helsingissä, uudenvuodenyönä, tuhat tai tuhansia miehiä, kokoontui asematunneliin.

On selvää, että pelkästään tekstarein kootut ryhmät, ei näin onnistu. Taustalla on mahdollinen, suurempi organisaatio.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä