Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihmisoikeudet Suomessa

Ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

On kyse priorisoinnista, ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

Suomi on suomalaisia varten ja heidän turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

 

 

Veteraanit aikoinaan puolusti Suomea ja suomalaisia, ettei maahamme päästy tunkeutumaan ja Suomen kansalla olisi hyvä olla.

Perussuomalaiset haluaa suojella suomalaisia ja Suomea.

 

 

 

 

Turvataan länsimainen demokraattinen ihmisoikeusvaltio

Maailmassa on noin seitsemän miljardia ääliötä. Me emme osaa käyttäytyä emmekä kohdata erilaisuutta.

Juuri siksi etnisiin, kielellisiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuten myös seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset saattavat kohdata elämänsä aikana syrjintää ja vihaa. Sama koskee sairaita, vammaisia, lapsia, vanhuksia, naisia, lihavia, hörökorvaisia, oikeastaan ketä tahansa.

Äänestätkö jatkoon aktiivimallin kannattajia?

 

Suuren allekirjoittaja määrän saanut kansalaisaloite aktiivimallin kumoamiseksi on edennyt eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan käsiteltäväksi 6.2.2019.

Aktiivimalli on osoittautunut selkeästi pelkäksi epäinhimilliseksi työttömyysturvaleikkuriksi niin kuin alun perin uumoiltiinkin työttömien keskuudessa.

Ihmisoikeuksista

Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, mutta kaikilla ei ole ihmisoikeuksia. Ensimmäinen väite koskee sitä minkälainen maailman pitäisi olla ja jälkimmäinen sitä minkälainen se tosiasiassa on.

 

Moraalisen toimijan on pyrittävä edistämään perusarvojaan myös ikävissä valintatilanteissa, jotta näiden periaatteiden toteutuminen voidaan maksimoida. Tämä vaatimus koskee myös ihmisoikeuksia ja erityisesti sellaisissa valintatilanteissa, joissa kaikkien ihmisoikeuksia ei kyetä turvaamaan.

 

Ministerin kannettava vastuunsa ihmisoikeuksien toteutumisesta

Ketään ei saa tuomita rangaistukseen, jos jää varteenotettava epäily hänen syyllisyydestään. Näin lainsäätäjä on määritellyt rikosoikeudellisen vastuun Suomessa. Mielestäni turvapaikanhakijaa ei saisi palauttaa, jos jää varteenotettava epäily, että hän joutuisi vainotuksi, kidutetuksi tai tulisi surmatuksi maassa tai alueella, johon hänet palautettaisiin. Palautuksissa on ennen muuta kysymys tärkeimmistä ihmisoikeuksista. 

Pakkoavioliitto kriminalisoitava – Ilmiantajia suojeltava

Pakkoavioliitot ovat tavallisesti vanhempien tai suvun järjestämiä, ja puoliso usein sukulainen tai perhetuttava. Pakkoavioliitot järjestetään usein, kun on halu esimerkiksi kontrolloida ei-toivottua käytöstä, kuten esiaviolliset suhteet ja homoseksuaalisuus, halu suojella perheen kunniaa tai sillä vahvistetaan perheiden välisiä suhteita. Pakkoavioliittoja järjestetään myös oleskeluluvan tai kansalaisuuden varmistamiseksi ulkomailta tulevalle henkilölle. Perheellä voi olla myös taloudellisia ja sosiaalisia paineita, jolloin tytär saatetaan avioon nuorena.

Kuplien puhkomisesta niiden sisälle katsomiseen, kiitos!

Presidenttiehdokas, kansanedustaja Laura Huhtasaari, totesi Ylen haastattelussa vähän ennen ennakkoäänten laskennan tuloksen julkistamista vaalisunnuntain iltana 28.1.2018:
”Perussuomalaisista on tulossa uusi normaali ja valtavirtaa!”

Aktiivimalli vs. passiivimalli?

Suomen eduskunta alkaa tänään kello 12 käsitellä ”Hallituksen esitystä eduskunnalle vuoden 2018 talousarvioesityksen (HE 106/2017 vp) täydentämisestä” ja myös ”Hallituksen esitystä eduskunnalle laeiksi työttömyysturvalain ja eräiden muiden lakien muuttamisesta”, mihin sisältyy työttömien ”aktiivimalli”. Täysistuntoa voi seurata suorana verkossa.

Ihmisoikeuksien päivän tarpeesta

Ajankohtaisista uutisista, kuten itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta saa käsityksen, että ihmiskunta ei opi omasta historiasta paljoakaan. Natsismi on ihmisoikeus- ja rauhan vastainen aate. Toisaalta Suomessa mm. luterilainen kirkko, Punainen Risti, ym järjestöt ja, ihmisoikeusaktiivit, myös se lasten ja alpakka -tapahtuma antavat toivoa, että parempaan ollaan menossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä