Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Jäljet luonnossa

Allekirjoita Sinäkin aloite avohakkuiden lopettamiseksi! Nimiä jo 39 244!

 

Kansalaisaloite eduskunnalle metsälain ja metsähallituksesta annetun lain muuttamiseksi

Aloitteen allekirjoittaneet kansalaiset esittävät, että valtion metsien käyttöön liittyvää lainsäädäntöä muutetaan siten, että valtion omistamilla alueilla ei jatkossa olisi pääsääntöisesti sallittua suorittaa metsälaissa tarkoitettuja uudistushakkuita. Käytännössä muutos tarkoittaisi siirtymistä avohakkuista ja voimaperäisistä kasvatushakkuista jatkuvapeitteisen metsänkasvatuksen menetelmiin.

Taivaallisen rahan aukiot Suomessa

Suomen lainsäädäntö ei ole ajan tasalla tuulivoima bisneksessä, viranomastoiminta on salailevaa, halveksivaa, aggressiivista, vähättelevää ja pimittelevää.

 

Tämä asia on nostettava pöydälle ja asia pitää penkoa perinjuurin. Suomessa on puuhailtu lain vastaisesti, vieläpä viranomaisten toimesta jo vuosia?? Syytteitä ja tuomioita pitää jakaa, Suomen lain mukaan. Aukioita on jo raivattu liikaa syöttötariffi/takuuhinta bisneksen takia.

 

Hyvä kolumni, Riku Rantala

Suurella mielenkiinnolla lukaisin Riku Rantalan kolumnin: "Suomella on maailmanluokan kansallisaarre, emmekä edes tajua sitä."  Juuri näin asia on, me emme useinkaan kykene näkemään metsää puilta.

Sodan jäljet pommikuopissa

Monille sota on jättänyt pitkäkestoiset jäljet niin  mieleen kuin sydämeenkin. Konkreettinen tuntuma sota-aikaan ja tietoisuus siitä miten oma läheiset selvisivät ja toimivat  voi vaikuttaa noihin jälkiin. Vaikka synnyin sodan jälkeen,  sodasta puhuttiin paljon lapsuudessani.  Nyt merkkivuotena menneet muistot ovat taas  paljon esillä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä