Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Jörn Donner

Jörn Donner on kokenut 'muiden' ohjaajien kyseenalaistavan naisen ein

Käsi sydämelle omasta ja käpy selän alle muiden puolesta, Jörkka! Aikansa lupaavimman näyttelijän Kristiina Halkolan ura tyssäsi hänen kieltäydyttyään  esiintymästä alasti Mustaa valkoisella -elokuvan (1968)  rakastelukohtauksessa.  Ohjaajan seuraavassa leffassa Sixtynine 69 (jonka nimen Jörkka väänsi mainoskommentissaan muotoon 'siksi nain') esiintyikin aivan muita näyttelijöitä.

Ex-kansanedustaja Jörn Donner kertoo järkiintyneensä

Jörn Donner kertoo tuoreessa lehtijutussa, että hän on ainakin nyt tällä hetkellä samaa mieltä kuin heikko-osaiset kansalaiset. Tuo mielipide on, että nyt 85-vuotiaana hän on sitä mieltä, että ex-kansanedustajien saama sopeutumiseläke on: perverssiä, sairaalloista, ja moraalitonta.

"Meidän fasistit" ja Jörn Donnerin ehdokkuus

Fasismi on nyt muodissa oleva sana. Usein kuulee, että Ukrainan mielenosoituksissa oli fasisteja ja usein kuulee, että Venezuelan mielenosoituksissa on fasisteja. Näin on toistuvasti sanonut jopa presidentti Nicolás Maduro itse. Presidentti Maduro kutsuu mielenosoittajia "fasisteiksi" ja puhuu "fasistisesta vandalismista". Esimerkiksi oppositiojohtaja Leopoldo Lopez on Maduron mielestä fasisti. Jokainen, joka on vähäsen lukenut fasismista tietää mitä se on.

Jörn Donner puhuu järkeviä

Jörn Donner on tänään aettunut RKP:n ehdokkaaksi eurovaaleihin.

Yksi syy hänen asettumisekseen  on Ukrainan kriisi: "Ukrainan kriisi vaikutti syvästi siihen, että lopulta suostuin tähän. Jos  meillä ei ole voimakasta yhtenäistä EU:ta vaan riitelevä EU, silloin emme tule pärjäämään suhteessa Venäjään ja Ukrainaan, Donner sanoi Eduskunnassa". Ukrainan kriisi on syvempi kriisi kuin mikään sitten Berliinin muurin. Tätä ilmeisesti kaikki eivät ole vielä tajunneet, hän toteaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä