Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Käsiaseet

Aseet kaappiin

Donald Trump ei tietenkään pidä kaikkia vaalilupauksiaan ja –uhoamisiaan nyt, kun hänet on valittu USA:n seuraavaksi presidentiksi. Eikä voikaan. Amerikan liittovaltio on loppuun saakka demokratia, jossa mitä vaan vaaleissa lupaamaansa ei voi tehdä.

Presidentillä on kuitenkin maassa paljon valtaa. Uusi presidentti asettaa linjoja ja on suuri vallankäyttäjä.

Pirullinen suunnitelma karsinoi ihmisiä USA’ n Orlandosta!

(Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa)

 

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki pohtii milloin me saamme saman käsittelyn 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

Aseellinen väkivalta pohjoismaissa

Ruotsissa on tehty tutkimus ammuskeluista Ruotsin suurimmissa kaupungeissa verrattuna muiden pohjoismaiden pääkaupunkien ammuskeluihin.   Ruotsissa ammuskelua tapahtuu huomattavasti enemmän kuin muissa maissa: 4-5 kertaa enemmän Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä kuin muissa pohjoismaissa yhteensä.  Göteborgissa kolme kertaa enemmän kuin esimerkiksi Kööpenhaminassa.  -Syitä mietitään nyt, olisiko poliisien toiminnassa jotain erilaista, -mutta sitä ei pidetä suurimpana syynä.  Myönnetty on, että integraatio on epäonnistunut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä