Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kaksoisstandardi

SDPn vaalirahoitus oikeudenmukaista, suomalaisen palkka ahneutta?

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi eilen IS-vaalitentissä, ettei hänen mielestään ole epäoikeudenmukaista, kun AY-järjestetöt antavat verovapaita tulojaan SDP:n ja Vasemmistoliiton vaalityöhön. Tästä olen toki samaa mieltä - myös järjestöillä tulee olla oikeus antaa vaalirahoitusta.

Mutta miksi näin on vain silloin, kun kyse on vasemmistopuolueille annettavasta tuesta tai kuittaamistaan verovapaista osinkotuloista? Koska vasemmiston mielestä ei kuitenkaan ole oikeudenmukaista, että suomalainen:

- Tukee jälkikasvuaan taloudellisesti (lahja- ja perintövero).

Trump on sika ja Obama on apina?

 

Ei, Donald Trump ei ole sika eikä Barack Obama ole apina. Kesä on kukkeimmillaan, mutta kesän suurinkin kukkaisloisto jää kaksoisstandardien kukkaisloiston varjoon.

Iljettävää taivuttelua Ylen uutisjutussa.

Yle kertoo irakilaisesta pakolaisesta Suomessa ja miten hän oli saanut käännytyspäätöksen ja kehoituksen hakeutua Irakiin odottamaan päätöstä työperäisestä oleskeluluvasta.

Silmät kiinni ja kaasu pohjaan

Yhdysvalloissa sitten valittiin Donald Trump presidentiksi. Siis tämä mies joka on haukkunut vaalikampanjassaan Pariisin ilmastosopimuksen kiinalaisten salajuoneksi. Ei, tämä ei ole mistään Vonnegutin romaanista. Todellisuus jäljittelee kaunokirjallisuutta ja panee pahemmaksi. Yhdysvaltain tuleva presidentti suunnittelee jo pikaista lähtöä Pariisin ilmastosopimuksesta, mikäli Reutersiin on uskominen. Mutta ei kai ole. Reutershan edustaa valtamediaa, joka valehtelee aina.

Peli poikki -tapahtuma flirttailua anarkismin kanssa

Eilisessä Peli poikki -mielenosoitukessa riitti osallistujia sekä puhujia Suomen eturivin poliitikoista ja jopa presidentti Tarja Halosesta lähtien, vaikka tapahtumaa oli avoimesti järjestämässä lukuisista törkeistä tuhotöistä häpeilemättä vastuun kontolleen ottanut Takku.net -anarkistiverkosto.

Suomelle arvioidaan olevan mahdollisuudet yli 70 miljardin jättipottiin

Ei huono näkymä näin synkkänä aikana.

 Hienoa että meillä sentään on teollisuusaloja joilla on mahdollisuuksia menestyä ja saada tilauksia, kaikkihan on kuitenkin kiinni kilpailukyvystämme.  No, onneksi meillä on hallitus joka tekee tämänkin asian eteen jatkuvasti työtä eikä vain hauku kapitalisteja. 

Tämänsorttiset uutiset kertovat siitä että suomalaiset pystyvät muuhunkin kuin vain pesemään toistensa paitoja, vaikkei pesulatoiminta ainakaan toistaiseksi ole vielä pahemmin kenenkään hampaissa ollutkaan.   

Kenen joukoissa seisot

Olli Immonen herätti äskettäin kohua mielenkiintoisella möläytyksellään. Mietiskelen tässä aihetta erilaisesta näkökulmasta. Tässä vielä muistin virkistykseksi mitä tuli sanottua:

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä