Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kaupallisuus

Sateenkaari, ruusu ja voikukka

Viime viikolla ei ollut firmaa, ei kadunkulmaa eikä vaatetusta ilman sateenkaarta. Tasavertaisesta suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin on tulossa jokapäiväistä. Elämme sen muutoksen kynnyksellä, jossa sateenkaari menettää merkityksensä, muuttuen juhlavasta ruususta jokapäiväiseksi voikukaksi. Tätä muutosta voi katsoa monesta suuntaa - hiljeneekö liike saatuaan tavoitteensa maaliin, vai etsiikö se uusia suuntia?

Miksi ihmeessä emme syö silakkaa???

Aikoinaan silloinen pääministeri Harri Holkeri kehoitteli kansaa syömään silakkaa. Lieneekö asiaan vaikuttanut nimien samankaltaisuus, vai ärsyttikö Holkeria köyhän kansan kitinä ruuan kalleudesta. Veikkaan viimeksimainittua.

Asiaa Holkeri kuitenkin puhui. Silakka on ruokana erinomaista, maukasta ja ravitsevaa. Sotiemme jälkeisinä pulavuosina silakka saattoi pelastaa monet kärsimästä suoranaista nälkää ja sen suosio säilyi hyvänä aina 1970 -luvulle saakka.

Laps hankeen hukkuu. unhottuu!

Pohdiskelua Joulun sanomasta!

Jeesus on jossain muodossa mukana kirkossa; ainakin alttaritaulussa.

Nämä pohdiskelut ovat ihan omiani. En pyri tölväisemään kenenkään uskoa ja vakaumusta.

Käytän vapaasti omaa uskoani Jeesukseen! Uskon. että Jeesus sallii, että hänen mahdollisia ajatuksiaan tulkitaan 2000 luvulle sopiviksi.....

Laastaria rasismiin

MTV3 uutisoi pienen keskustelua herättäneen laastariaiheisen tapahtumakuvauksen jota ei kenties haluaisi kutsua uutiseksi, vaikka se oikeastaan sellainen onkin. "Ruotsalaisapteekkeja syytetään rasismista, sillä vaikka laastareita on saatavilla kaikenmuotoisina ja -kokoisina, ihonvärisiä laastareita saa vain yhdessä sävyssä – beigenä.

Vääristynyt kuva kaupallisuudesta

Kaiken herravihan, Cheekin ja mielikuvamainonnan keskellä suomalaisten kuva kaupallisuudesta on vääristynyt. Suomalaiset suhtautuvat paheksuvasti myyntiin silloin kun se on suoraa ja rehellistä, mutta hyväksyvät sen mukisematta kun se on salakavalaa. Vääntynyt mielikuva kaupallisuudesta vaikuttaa yhteiskuntaamme monin tavoin.

Lasten kaupallinen hyväksikäyttö kiellettävä

Sitä on ympärilläsi jatkuvasti. Se on niin hyväksytty asia, että et edes osaa vastustaa sitä. Se tuijottaa sinua vastaan joka käänteessä, ja pidät sitä täysin normaalina. Se on mielestäsi harmitonta ja vaaratonta, moraalisesti täysin oikeutettua. Puhun tietenkin lasten kaupallisesta hyväksikäytöstä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä