Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kultarantakeskustelut

Kultarannan vieraslistalta unohtuivat tavalliset ihmiset!

Naantalissa presidenttiemme kesäasunnolla Kultarannassa järjestettiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön toimesta turvallisuus- ja puolustuspoliittinen kesäseminaari – unohtamatta Ukrainaa ja meille niin tärkeää Venäjää. Tilaisuuden panelistit olivat erinomaisesti valittu, vain Sofi Oksasen 1] paikalla olo ihmetytti, ehkä Niinistön puoliso kirjallisuuteen ihastunut rouva Jenni Haukio oli saanut tahtonsa lävitse?

 

Russofobia

Venäjän presidentti Vladimir Putinin neuvonantaja Sergei Makarov varoittaa Suomea venäläisvihamielisyydestä.  Vihamielisyys on mielestäni väärä tulkinta.  Oikeasti suomalaiset tulevat toimeen oikein hyvin venäjän siviilikansalaisten kanssa. Virkamiehet ja poliitikot ovatkin aivan toista maata. Mistä ihmeestä johtuu, että venäläinen muuttuu öykkärimäiseksi lahjusten kerääjäksi, kun hän saa poliittisen- tai virkamiesaseman.

 

Niinistö: Kultarantakeskustelut 8.-9.6.2014 - Kyber- ja informaatioturvallisuus

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi ensimmäisen ulko- ja turvallisuuspoliittisen keskustelutilaisuuden Kultarannassa kesällä 2013.  Hän totesi ko. tilaisuudessa mm. "Meillä on ollut taipumusta ohipuhumiseen. Luulen, että tänään ja huomennakin siitä ohipuhumisesta olisi syytä päästä eteenpäin, hivenen kauemmaksi".

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä