Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Martti Ahtisaari

Valtava Google-tietomurto - Kreml peukaloinut suomalaisten syntymätietoja?

Tietomurto tai disinfomanipulointia ilman teknistä hakkerointia. Yhtä kaikki, ei ole merkityksetön pikkujuttu, että jokin suuri tietolähdeportaali jakaa tyystin väärää "tietoa" niin graduntekijöille kuin alakoululaisillekin ja samaten myös laajalti luotetuille kv. instituutioille esimerkiksi hakusanoilla 'Gustav Hägglund syntyi'.

Miksi Suomi ei liittynyt NATOon – ja milloin se olisi voinut tapahtua?

Miksi Suomi ei liittynyt NATOon – ja olisiko pitänyt?

*

Tri, kolumnisti, poliitikko Jukka Tarkka tarkastelee tuoreessa kirjassaan Muistumia, pidemmässä perspektiivissä Suomen Nato-kysymystä.  Ja myöskin Yhdysvaltain näkökannalta.

Tarkan mukaan Yhdysvaltain suhtautumisessa Suomen jäsenyyskysymykseen on tapahtunut muutoksia, jotka itseasiassa ovat hämmästyttävän suuria. 

Olisiko silti ollut parempi Suomelle kuulua itäblokkiin YYA-sopimuksen sijaan?

Ensimmäisen maailmasodan päätteeksi romahtanut Venäjä menetti Neuvosto-Venäjänä laajoja alueita länsirajaltaan. Uusina valtoina syntyivät Suomi, Viro, Latvia ja Liettua sekä myös Puola taas kertaalleen Puolan tasavaltana. Etelämpänä Venäjä menetti Venäjän Bessarabian Romanialle. Menetysten seurauksena Venäjällä ei ollut enää yhteyttä Itämereen kuin aivan Suomenlahden pohjukasta. Vastaavaa tilannetta vanhalla suurvallalla ei ole ollut koskaan aikaisemmin.

Rauhantyö on se mistä Suomi pitäisi tuntea!

Onnea Martti Ahtisaari ja kumarrus!

Olet tehnyt paremman maailman eteen pitkään töitä, se on arvostettavaa. 

Sait synttärilahjaksi upean lahjan. Kansalaiset ja yritykset lahjoittivat yli 500000 euroa rauhantyöhön.

Hienoa.

Meidän suomalaisten olisi syytä ottaa monessa suhteessa oppia sinusta. Myös minun.

Älä kerro Martille tästäkään...

PSST! Virallisempien huomionosoitusten lisäksi on kahdeksankymppisiään Suomineidon 100-vuotisjuhlavuonna viettävää rauhannobelistiamme ajateltu alustavasti muistaa myös kuvan kertomalla huomionosoituksella - ja nyt Sinäkin pääset vaikuttamaan lahjahankkeen toteutumiseen!  

Google-tietoa: Ahtisaari-päivät martinpäivänä ja "syntyi Venäjällä" 1937?

Faktojen jälkeinen aika rulettaa täysillä, myös wikiyhteensopivissa googletusrutiineissa. Mikäs, kun vaan muistaa, että todenperäisyyden ja pravdan arviointi jää faktojentarkastajalle itselleen. Esimerkiksi rauhannobelistiimme liittyen kerrotaan vuosittain marraskuussa martinpäivän tienoilla vietettävästä Ahtisaari-päivästä, mutta myös 'tieto' syntyi: 23. kesäkuuta 1937, Viipuri, Venäjä.

Nobel-säätiö EI ole kartalla: Martti Ahtisaari kartuttaa Venäjän Nobel-saldoa!

Viipurilaissyntyinen rauhannobelistimme ei juuri saa kunnioitusta Venäjältä, mutta hänen palkintonsa kyllä listataan Kremlin kunniaksi! Uuden Suomen tietolähteitten mukaan "Nobel-säätiön sivuilta on paljastunut erikoinen piirre koskien presidentti Martti Ahtisaarta, joka sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2008. Ahtisaari luetaan Nobel-sivustolla ikään kuin venäläiseksi hänen syntymäpaikkansa vuoksi".

Presidentti Ahtisaari maanpakolaiseksi Namibiaan!

Suomenmaassa presidentti Ahtisaari uhkaa loikata Namibiaan, mikäli Suomi ei liity pikaisesti NATO:on.

Mielikuvitus kun pannaan liikkeelle, niin Ahtisaari arvioi Venäjän miehittävän lähiaikana Suomen ja jos

näin käy ryhtyy Ahtisaari johtamaan Namibiasta maanpakolaisena Suomen asioita.

Maailmalla on Ahtisaarella varmaankin paljon tuttavuuksia johtajista, jotka ovat kriisin tullen jättäneet isänmaansa ja ryhtyneet johtamaan ulkomailta vastarintaliikettä.

Rauhannobelisti Ahtisaaren johdolla patistetaan suomalaisia Natoon

 

Presidentti Martti Ahtisaari, entinen toimittaja Tapani Ruokanen ja ministeri Jaakko Iloniemi julkaisivat kirjan – ”Miten tästä eteenpäin?”, jossa yritetään lannistaa kansakuntamme suuren enemmistön natovastaisuutta. Kaikenmaailman dokumenttikirjoittaja Jukka Tarkka komppaa täysillä natouskovaisen kiihkolla |1 |2

"Miten tuommoista porukkaa voisi äänestää?"

Presidentti Ahtisaari on antanut täyslaidallisen suorapuheista kritiikkiä entistä puoluettaan kohtaan. Etenkin työmarkkinoiden jäykkyys ja työsopimusten yleissitovuus tuomitaan entisen presidentin toimesta jyrkästi. Ahtisaari kertoo ymmärtävänsä miksi SDP:n kannatus romahti eduskuntavaaleissa eikä ymmärrä miten puolue on voinut antaa kaiken vallan value ay-liikkeen lobbareiden käsiin jotka nyt tekevät parhaansa ajaakseen Suomen talouden alas.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä