Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Monikulttuurisuus Sosialidemokraatit maahanmuutto

Politicologica: demaripuolueen ankara itseruoskinta

Hollannin parlamenttivaalien ehkä merkittävin seikka oli sen uutisointi Suomessa: kotimaisessa mediassa ei mainittu sanallakaan sikäläisen sosialidemokraattipuolueen (PvdA) täydellisestä romahduksesta. Tällä todellisella mahtipuolueella oli alunperin 60 paikkaa 150-paikkaisessa parlamentissa. Näistä se menetti ensiksi 22 paikkaa ja viime keskiviikon vaaleissa vielä 29 paikkaa lisää. Puolueesta tuli yhdeksän paikan sirpalepuolue ja juuri nyt keskustellaan kuumeisesti joko koko puolueen lopettamisesta tai sen fuusiosta GroenLinks:iin (vaaleissa menestynyt ViherVasemmisto).

Päättäjiltä puuttuu osaaminen

Monikulttuurisuuskeskustelussa esiintyy harmittavan usein asiantuntemattomuutta. josta on esimerkkinä kaupunginvaltuutettu Juha Malmin arvio ((VS 3.2.2015  ”Mamut maksavat liian paljon”).

Eurooppa on aina ollut väestöpohjaltaan monikulttuurinen. Sitä ei ole sidottu juridiikkaan, byrokratiaan tai koulutukseen.Tilanne on johtanut siihen, että valtaväestö työllistää itsensä. Samalla se rahastaa vähemmistöjen kustannuksella veronmaksajia perustamalla virkoja, projekteja, erityiskursseja ja koulutusohjelmia. Kyse on miljardeista euroista. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä