Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Musliminaiset

Hyväuskoisuus vaaraksi

Suomi tunnetaan hyväuskoisten maana. Hyväuskoisten keskuudessa jopa hurskastellaan sillä. Hyväuskoisuus syntyy pääsääntöisesti asioiden tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta. Kun tähän yhdistetään hyvinvointi, on hyväuskoinen soppa valmis. Kun tuon sopan pohjalta on kuitenkin toimittava ja tehtävä tärkeitä päätöksiä, on lopputulos aina sellainen, että siitä kumpuaa suuri tyhmyys ja hölmöys.

 

Vapauden logiikka

Netissä leviää juttu, jonka mukaan jotkut musliminaiset USA:ssa eivät Trumpin voiton jälkeen uskalla mennä ulos huivi päässä. Monenmoisten kommenttien joukossa on yksi argumentointilinja, joka hämmentää minua aika lailla. Tämä argumentointi alkaa yleensä jotenkin siihen suuntaan, että ”Saako Saudi-Arabiassa kulkea ilman huivia?”  En ymmärrä logiikkaa noiden kommenttien takana.

Pikku pikku bikineissä, vaiko burkinissa?

Burginit kielletään Ranskassa.

Musliminainen katselkoon merta rannalta, uimaan ei saa mennä, jos ei rohkene itseään paljastaa.

Ranskan pääministeri herra Valls perustelee kieltoa, että burginit eivät edistä yleistä hyvinvointia ja eivät sovi Ranskan tasavallan arvoihin.

Pohdituttaa, kenen yleistä hyvinvointia burkinit eivät tue? Tai ihan tyhmä kysymys, tietysti rannalla tiirailevien.

Tottahan se ettei sovi Ranskan tasavallan arvoihin, sillä eikö ranskalaiseen rantakultuuriin kuulu juuri nuo pikku, pikku bikinit.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä