Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Organisaatio

Ajattelemisen aihetta Yle-veron maksajille

Iltalehti julkaisi tänään laajan artikkelin Ylen raskaasta organisaatiosta, työilmapiiristä Ylen sisällä, johtamistavoista ja myös Ylen rahankäytöstä. Suosittelen artikkelin lukemista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612272200045616_uu.shtml

Johtajia ja organisaatioita

Jokainen varmaan on joskus ollut tekemisissä työpaikan kanssa, jossa toimenkuvat ovat ns. joustavia. Pekalla, Villellä, Kallella ja Jussilla on vähän työtä ja paljon palkkaa.

Johtaja Timoon nähden Kalle on sukua, Ville opiskelukaveri, Jussi urheilukaveri ja Pekka osaa tuoda itseään tarpeeksi paljon esille. Julkisella sektorilla sopiva jäsenkirja on myös vahva pätevyyden lisääjä.

Vertauskuva Kansalaispuolueen organisaatiosta

Mahdollisesti puoluerekisteriin pääsevän Kansalaispuolueen organisaatio eroaa muiden puolueiden organisaatioista täydellisesti. Puolueen jäsenet on jaettu kolmeen kategoriaan, josta alla lisää.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223078-vayrysen-kansalaispuolueen...

Nyt esitän vertauskuvan näistä kolmesta kategoriasta.

Puolueen puheenjohtaja on diktaattori. Varsinaiset jäsenet ovat mukana diktaattorin hallituksessa. Asiantuntijajäsenet toimivat diktaattorin esikuntana. Kannattajajäsenille jää vain diktaattorin uskollisen alamaisen osa.

Urheilu on organisoitua väkivaltaa

 

Taas nähtiin Ranskassa "urheilun juhlaa".  Ei tarvita terroristeja lähi-idästä, organisoitu väkivalta nimeltä urheilu riittää.

 

http://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/maajoukkue/artikkeli/silminnakija-sta...

 

Organisaatioissa kannattaisi rakentaa kaikille yhteisiä tavoitteita

YK:n taannoista pääsihteeriä, Dag Hammarskjöldia, kuljettanut kone saatettiin ampua alas tarkoituksella 1961 uutisoi Helsingin Sanomat tänään sunnuntaina. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1437792323652 Tapaus on traaginen ja kertoo ilmeisesti joidenkin tahojen  häikäilemättömästä etujen tavoittelusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä