Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakkokäännytykset

Oikeus on voittanut taas

Abdirahman Ismail Ali, ystävilleen Suldaanka, saapui Suomeen turvapaikanhakijana syyskuussa 2015. Suomeen saavuttuaan hän eli niin kuin muutkin, pelasi jalkapalloa ja suoritti vuoden kestävän valmentavan VALMA kurssin opiskellen samalla suomea ja valmistuttuaan hän haki ammattikouluun rakennuslinjalle, johon hänet hyväksyttiin. Hän suunnitteli hankkivansa pätevyyden voidakseen rakentaa elämänsä Suomeen ja antaakseen lopulta takaisin sille maalle, joka häntä oli auttanut hädän hetkellä.

HERÄTYSTÄ POLIITIKOT TARVITSEVAT

UUSHERÄNNEITÄ tarvitaan -- Amerikan trumpetti Donald Trump, Ranskan makromies Emmanuel Macron, perussuomalaisten terhakas Sampo Terho ja ... tässäkö ne oikeasti terrorismin uhkaan heränneet poliitikot sitten olivat? Nykyisessä halla-ajan Suomessa tarvitaan Terhonn lisäksi ainakin yksi ihan välttämättä: Jussi Halla-aho.

Disinformaation levittäminen käännytyksistä ei ole hyväksyttävää

Eilen illalla toteutettu afganistanilaisten kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden lähettäminen tilauslennolla Kabuliin aiheutti myrskyn. Itse seurailin tilannetta ja yritin muodostaa tilannekuvaa siitä, montako ihmistä lennolle oltiin viemässä, ketä käännytettävät olivat ja miten heidän hakemuksensa oli käsitelty.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä