Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Peking

US lopettaa Syyrian pommitukset ja vetäytyy Koreasta?

US presidentti Donald Trump odotetusti ilmoitti vetäytyvänsä Syyriasta [1, jonne Yhdysvallat meni jo 2013 salaisella CIA' n Syyrian kapinallisterroristien aseistamishankkeella [2 ja jatkoi rajua puuttumistaan ilmapommituksilla – ilman mitään kansainvälisen yhteisön mandaattia vuonna 2014.

Tienanmenin aukion merkkipäivä – josta ei Kiinassa puhuta

(Läntinen media sen sijaan rakentaa tästä vuosi toisensa jälkeen draaman, jolla koetetaan muistuttaa läntisen maailman erinomaisuutta, sanan vapautta ja demokrtaiaa, joka ei keskeneräisyydessään kiinalaisille kelpaa. Kiinalaiset edustavat suunnilleen samaa väestömäärää kuin koko läntinen kulttuuri)

 

Helsinki-brändäys irti taiteilijoiden tuista

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastolautakunta päätti viime kokouksessaan (8.12.), että  kansainvälisissä matka-avustuksissa huomioidaan erityispainotuksena (25 000 €) helsinkiläistaiteilijat jotka esiintyvät Helsingin kaupungin järjestämässä tilaisuudessa Pekingissä. Vastustin esitystä.

Tienanmenin vaiettu salaisuus - 25 vuotta

Tulee 25 vuotta täyteen, kun maailma pysähtyi seuraamaan kuinka maailman suurin 'kuritti' kansaansa – nuhteeseen, oppivaisuuteen ja tulevan kokemiseen. Tienanmenin aukion salaisuus on vaiettu ja sen jälkeen Kiinasta on tullut useilla mittareilla maailman suurin – myös haitallisissa asioissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä