Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Puolueet ja maahanmuuttajat

Kaikkien panosta tarvitaan pakolaiskriisin hoitamisessa!

Puoluejohtajat vetoavat: "Kaikkien panosta tarvitaan pakolaiskriisin hoitamisessa."

Kokonaiskustannukset ovat noin 1,5 miljardia eli 1.500.000.000 euroa vuodessa. Noin 1000 euroa per kotitalous joka vuosi, niin pitkälle kuin silmä siintää. Siis vähintään tuon verran, sillä lopullista tulijoiden määrää emme vielä tiedä.

Laskut maksaa yhteiskunta eli me. Mistä menoista sinun perheesi tinkii joka vuosi tuhat euroa?

Milloin suomalaiset jäävät vähemmistöksi Suomessa?

Keskusteluja seurattuani olen huomannut, että maahanmuuttovastaisuuden (Huom! eri asia kuin maahanmuuttokriittisyys) takana on pelko. Joillakuilla pelko on "vain" vierauden pelkoa tai muutoksen pelkoa, toisilla taas pelkoa siitä, että hyvinvointiyhteiskunta ei kestä maahanmuuton aiheuttamia taloudellisia rasituksia. Pohjalla näyttää kuitenkin monella olevan pelko siitä, että suomalaiset kansana jäävät omassa maassaan vähemmistöksi. 

Suomen kuvalehti väärintulkitsi rasistien määrän

Edellisessä kirjoituksessani käsittelin Iltalehden kyselyä turvapaikanhakijoista, ja tulosten perusteella esitin noin joka kuudennen suomalaisen kuuluvan rasistiseen blokkiin. Suomen kuvalehden selvitys antaa tulokseksi, että joka seitsemäs suomalainen on rasisti.

Maahanmuuttajaehdokkaaksiko?

Eduskuntavaaliehdokkaaksiko? Kyllä, kiitos! Maahanmuuttajaehdokkaaksi? Ei.

Olin ehdolla viime eduskuntavaaleissa. Ilman muuta vaalitukea kuin 50 euroa, yhdeltä Facebook-tuttavalta sain 601 ääntä Uudeltamaalta ja syrjäiseltä Nummi-Pusulasta. Ilmeisesti olin yksi niistä "maahanmuuttajaehdokkaista"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä