Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Tajunta

Äly, Ohjeet, Laki, Ymmärrys Suhde

Älyn tajunta ominaisuudet ovat ihmiselle tärkeitä, Älyn toiminta tarkoitus ei ole sama kuin tajunta. Ihminen voi tajuta paljon subjektiivisesti itsestä, tunteista, ja samalla olla täysin ulkopuolella todellisuuden tuntemisessa.

Tuntea älyllisesti oikealla tiedolla mikä ihmisen on? 

Mistä ihminen on tullut? ja mikä on ihmisen tarkoitus maan päällä?  Mistä ihminen on tullut vaikuttaa paljon ihminen haluun uskoa miten ihmisen tulisi toimia ihmisenä, ja saavuttaa ihmisen päämäärän Luojan tahdon mukaan älyllisesti ymmäryksen kanssa.

Luoja valitsi Israelin kansan 3500 vuotta sitten järkevällä syyllä

Mooses antaa selvän vastauksen Israelin kansalle, millä perusteella Israel vapautui Egyptin orjuudesta ja johtaa heidän luvattuun maahan. Moni ihminen ei tunne pyhien kirjoituksien yksityiskohtia.  Kanaanin maa alue 3450 vuotta sitten raamatun henkilöiden todistuksen mukaan oli vajennut pahalla tavalla syntiseen elämään ja se oli pilkkausta Luojan pyhyyden olennon älylle. Lähtökohta maailman kaikkeudesta ja elämästä maan päällä pitää antaa oikeudenmukaisen arvoa Hänelle kenelle se kuuluu. Kaikki kunnia ja arvo elämän ilmiöstä maan päällä kuulu antaa taivaan ja maan Luojalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä