Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Valheet

Me päätämme mitä sinä ajattelet

Mika Brzezinski sen sanoi: "Meidän tehtävämme on kontrolloida mitä ihmiset ajattelevat". Totuus ei merkitse valtamedialle mitään silloin kun se ei sovi omaan agendaan. Joka muuta kuvittelee on hyväuskoinen hölmö.

 

https://

Nettivalheet

Internet on paikka, jossa totuus on perinteisesti joustava käsite. Eikä toistaiseksi ole viitteitä siitä, että tämä tulisi aivan hetkeen muuttumaan. Nettikommunikointi tarjoaa meille oivallisen elementin, vapauden valehtelulle. Itse asiassa valehtelu netissä on nettikeskustelun koossa pitävä voima. Valehtelemisen mahdollisuudet ovat netissä rajattomat.

Kauhuhistoria ei anna unohtaa itseään...

 

Stepan Karagodin

Stepan Karagodin (Карагодин Степан Иванович, 1881-1938).

Vuoden sana: Totuudenjälkeinen. Post-truth.

Vuoden sanaksi on valittu "post-truth".

Brexit:in ja Trump:in jälkimainingeissa tämän sanan käyttö on lisääntynyt voimakkaasti.

Huonompi juttu on, että valheita alkaa jo tulla päin näköä ihan liikaakin.

Ja se murentaa luottamusta, joka on yksi tärkeä voima, joka pitää yhteiskuntia toimivina.

 

Enough of this shit.

Olli Rehn, politiikan "pornotähti", ex-komissaari ja europarlamentaarikko

Keskustataustainen europarlamentaarikko Olli Rehn sopisi lausuntojensa puolesta enemmän standup-koomikoksi kuin vakavasti otettavasti ihmiseksi. Toisaalta Ollin komiikka ei juuri naurata vaan on lähinnä traagista irvailua eurooppalaisten yksilöiden ja kansallisvaltioiden kohtaloilla. Komissaari kaudellaan Ollia pitivät talutusnarussaan Saksan ja osin Ranskan hallitukset ja lausunnot olivat sen mukaisia. Olli Rehn ja Kreikka: 15.4.2010 Rehn: Kreikan auttajat eivät joudu turmiolle. Kreikka-lainoista ei aiheudu tappioita lainaajamaille.

Valheilla on pitkät jäljet

Valhe. Emävalhe. ”Valkea valhe”. No, ainakin ”harmaa valhe”, ”sinivalkoinen valhe”. – Älä nyt ole noin pikkumainen…

Vai pikkumainen.  ”Valheella on lyhyet jäljet”, sanotaan. - Eikun valheella on pitkät jäljet, sen seurauksilla, ainakin Jumalan Sanan, Raamatun mukaan.

”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”

Otsikon sitaatti, muokattuna, pitäisi mielestäni olla Keskustan eurovaali -slogan: "Emme ole puolesta, emmekä vastaan, pikemminkin päinvastoin." Se sopisikin loistavasti, onhan puolueen ykkösehdokas Paavo Väyrynen tuon legendaksi jääneen sanonnan takana, joka kuvaa osuvasti keskustalaista mentaliteettia.

Seksiä, totuuksia ja videonauhaa

Näiden vaalien tärkeimpiä kysymyksiä ovat Suomen mahdollinen ero EU:sta ja eurosta. Vain EU:sta ja eurosta eroamalla Suomi voi välttää velkaunionin eli vastuun muiden maiden veloista, EU:n yhteisen maahanmuuttopolitiikan Suomelle aiheuttamat vaarat ja ajautumisen liittovaltioon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä