Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Antti Rinne

Rinteellä meno päällä

Katsoin juuri äsken Antti Rinteen vaalitentin Yleltä. Pitihän päästä katsomaan, mitä tämänhetkisten gallupien valossa todennäköisellä pääministerillä on sanottavaa, mihin suuntaan Suomea oltaisiin heidän johdollaan viemässä.

En halua Rinteestä pääministeriä

Rinne: Haluan nostaa lihan arvonlisäveroa.

Minä: ?

Rinne: En halua nostaa lihan arvonlisäveroa.

Minä: ...

Rinne: Haluan nostaa maidon arvonlisäveroa.

Minä: ???

Rinne: En halua nostaa lihan enkä maidon arvonlisäveroa.

Minä: En halua Antti Rinteestä pääministeriä.

 

SDP:n kestävän kehityksen arvonlisävero on bluffi

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne, kuten myös US:n blogisti Eetu Kinnunen, kiistävät demareiden ajavan liha- ja maitoveroa.

Antti Rinne ojentaa eduskunnalle kuuluvan vallan vaalirahoittajilleen

On kyllä karmivaa luettavaa nämä eri vasemmistojohtajien visiot vaalien alla. Nyt SDP:n Antti Rinne vaatii eduskunnalle kuuluvan lainsäädäntövallan luovuttamista työmarkkinajärjestöille ja kutsuu vaatimustaan vieläpä isänmaallisuudeksi.

Miten Suomen itsenäisyys turvataan tulevaisuudessa?

 

Suomi on viety euroon ja EU:n jäseneksi, vaikka meidän olisi parempi olla kummankin ulkopuolella. Federalistit eivät ole pysähtymässä tähän, vaan Suomea ollaan viemässä EU:n liittovaltioon. Käytännössä maamme itsenäisyys ollaan tuhoamassa ja päätösvalta koskien maamme asioita ollaan antamassa EU-byrokraateille, jotka saavat toimintaohjeensa globaalilta rahaeliitiltä.

Miten sitten Suomi voi palauttaa itsenäisyytensä ja välttyä maamme itsenäisyyden lopulliselta menettämiseltä?

Puoluejohtajat eivät ansaitse uudelleenvalintaa veropopulisminsa vuoksi

Veropopulismissa tehdään limbot aina vaalien alla. Petteri Orpo taisi aloittaa luvatessaan palkkaverotuksen keventämistä. Tämä on laajalti hyväksytty tavoite puoluejohdoissa, ehkä siksi, että äänestäjistä taitaa valtaosa olla vielä palkansaajia. Viime vaaleissa Juha Sipilä matki amerikkalaisia esikuviaan ("read my lips" ) lupaamalla, ettei kenenkään verotus kiristy.

Rinteen sairauspoissaolo ja sen mahdolliset vaikutukset

Antti Rinne on toipumassa vakavasta sairaudesta. Samoin kun syksyistä Touko Aallon sairautta, Antti Rinteen Sairautta on spekuloitu julkisuudessa lähinnä siitä näkökulmasta miten se vaikuttaa puolueen kannatukseen, vaalikamppanjoihin ja menestymiseen vaaleissa.

Sairastelussa ei sinänsä ole mitään taktista peliä. Sairauksia tulee ja menee, eikä niitä tilata, eikä niitä voi estää poliittisen taktikoinnin takia. Lisäksi selä Touko Aallon että Antti Rinteen sairaudet ovat olleet vakavia, suorastaan henkilökohtaisia tragedioita.

Minimiverotus on ihmisoikeus

SDP antaisi kannattajilleen lisää rahaa ottamalla sitä entistä enemmän veronmaksajien taskusta. Demari ei ole tyytyväinen ennen kuin kaikkien lompakko on tyhjä - paitsi AY-pamppujen, virkamiesten ja poliitikkojen. Jos sinulla on lompakossa satanen, Rinteen mielestä 50 euroa siitä kuuluu hänelle.

Pitääkö vasemmisto sote-työntekijöitä ihmishirviöinä?

Vasemmiston, nyt myös SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen, ahkerasti toistama ajatus vanhusten ja sairaiden selkänahoista voittoa repivästä yksityisestä sektorista maalaa yksityisen sote-sektorin työntekijöistä kuvan hoidettaviensa hyvinvoinnista piittamattomina ihmishirviöinä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä