Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahamuuttajat

Itä-Helsingistä ei saa tehdä Tukholman Husbytä

Itä-Helsingin huono-osaisuus  kasvaa ja liittyy vieraskielisyyteen

Helsingin yliopiston tutkijat Matti Kortteinen ja Mari Vaattovaara julkaisivat marraskuussa 2015  kortteli korttelilta tehdyn tutkimuksen siitä, kuinka Helsingin sisäinen alueellinen eriytyminen ja huono-osaisuus on kehittynyt ja kasautunut.

Bambukeppiä ja minihameita

Ennen kuin kukaan ryntää laittamaan minua päänsä sisäiseen rasistien lokeroon, totean heti alkuun, että olen asunut ulkomailla ja oma sukuni on niin sanotusti ”kansainvälinen”, sekä lapseni puoliksi arabi. Näinä päivinä tulee helposti luokitelluksi rasistiksi, jos ilmaisee joitakin haasteita, joita saattaa ilmaantua erilaisten kulttuurien kohdatessa toisensa. Haluaisin kuitenkin tehdä pienen ehdotuksen niille, jotka vastaavat maahanmuuttajien  kotouttamisesta ja heidän perehdyttämisestään suomalaiseen kulttuuriin.

Asuntojonot eivät lyhene jonoja uudelleen järjestelemällä

Lauantaina YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä vietetään jälleen valtakunnallista Asunnottomien yötä. Aihe on viimeaikaisen pakolaiskriisin johdosta erittäin ajankohtainen. Yllättäen meillä on suuri määrä ihmisiä, joille on kiireellisesti löydettävä katto pään päälle. Valitettavasti asuntopolitiikasta on pakolaiskriisin myötä tullut populistien lyömäase, jolla asunnon tarpeessa olevia pienituloisia yritetään usuttaa turvapaikanhakijoiden kurkkuun. 

VTVn Selvitys; Opettajat suosivat maahanmuuttajia arvostelussaan.

Lueskelin läpi selvitystä ja huomasin erikoisen asian.
Lainaus suoraan selvityksestä;

"Tämä tulos viittaa vahvasti siis siihen, että maahanmuuttajataustaisten oppilaiden saamat kouluarvosanat matematiikassa sekä äidinkielessä ja kirjallisuudessa eivät heijastele heidän osaamistasoaan, vaan oppilaat saavat omaa osaamistasoaan selvästi parempia kouluarvosanoja verrattuna kantaväestön oppilaisiin."

Poliittinen korrektius ei välttämättä paranna vähemmistöjen asemaa

Helsingin Sanomissa julkaistiin eilen 22.4.2015 juttu, jossa maahanmuuttaja-aktiivi Maryan Abdulkarim suomii kantasuomalaisia liberaaleja. Abdulkarimin mielestä he pönkittävät rasismia itse parodioidessaan vähemmistöjä. Hän paheksuu sitä kuinka Krista Kosonen esittää itse romanimiehen karikatyyriä ja sanoutuu sitten irti rasismista, mitä Abdulkarim pitää älyllisesti epärehellisenä.

ON RUTUMME SYNKKÄ JA SIKSI JÄÄ

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalen ja aktivisti Maryan Abdulkarim yrittivät keskustella rakentavasti rasismista, patriotismista ja epäonnistuneen maahanmuuttopoliitiikan mädistä hedelmistä.

VATT:n Juhana Vartiainen laukoo jälleen utopiaa.

VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiainen jatkaa jälleen omaa ääliömäiseltä kuulostavaa linjaansa, eli jälleen Vartiainen ilmoittaa YLE:llä lähes ainoaksi mahdollisuudeksi maahanmuuton runsasta lisäämistä työikäisen väestön lisäämiseksi, jotta Suomi lähtisi nousuun, vienti ei hänen mukaansa ole se pääasiallinen asia, jolla maamme lähtee uudelleen nousuun ?

Apua! Ulkomaalaiset toimivat Suomen markkinoilla

Suomen taloudella sujuu alavireisesti ja kansalliseen tapaan etsimme asiaan syylliset. Vielä näihin päiviin asti poliitikot ovat saaneet kantaa syyllisyyden taakkaa. Nyt eduskunnassa on keksitty parempi kohde tyytymättömyydelle: ulkomaalaiset

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä