Kyuu Eturautti - Pörrökorvapolitiikkaa Kynä voittaa miekan - joka ikinen kerta

Kaikki blogit puheenaiheesta Mario Draghi

Mario Draghi ladannee uudestaan ”Euro-tykkiä”?

Tammikuussa 2015, EKP aloitti massiivisen lainojen osto-ohjelman, jonka on määrä päättyä maaliskuussa 2017. Nyt maailmalla pohditaan mitä maaliskuun jälkeen. Edessä on merkittäviä vaaleja euro-alueella. Italian pankit piiputtavat. Maassa on hallituskriisi. Lisäksi Brexit tuo oman – mahdollisesti hyvinkin merkittävän vaikutuksensa. Kun listaan vielä lisää USA:n/ FED mahdolliset toimenpiteet, riittää Mario Draghilla pohdintaa. Euro- ja EU-vastaisuus ovat voimissaan. Venäjän kriisi jatkuu ja Lähi-Idässä jytisee. Kiinassa käymistila. Uskoisin, että mm.

Gallupit ovat lumetta – meille valehdellaan systemaattisesti

Ja minä ymmärrän sen ... täysin. Tässä tilanteessa kansalle valehtelminen on jopa ymmärrettävää. Viisashan tekee näin. Kataisen ja Stubbin hallitukset ovat olleet katastrooffeja alusta alkaen, mutta kun tähän valehteluun eli tosiasioitten salaamisen linjalle on lähdetty, niin ei voi muuta toivoa kuin, että tämä Stubbin pätkähallitus ei toteuttaisi yhtään lupaustaan ”uudistuksista” (suomeksi ”kurjistamisista”). Näin vältytään ennemmiltä tuhoilta..

Viimeinen taisto euron ja EU:n puolesta

EU- ja eurouskovaisilla on nyt meneillään viimeinen epätoivoinen taistelu kansallisvaltioiden tuhoamisen ja liittovaltion rakentamisen puolesta. Kaikki mahdolliset paukut on pantu yhteen koriin. Brysselissä ja Frankfurtissa ajatellaan, että nyt on tultu kuilun reunalle, jolloin jäljellä on vain yksi vaihtoehto.

Arvoisa Euroopan keskuspankin pääjohtaja

Euroopan keskuspankin (EKP) pääjohtaja Mario Draghi puhuu tänään 27. marraskuuta Helsingissä. Osallistun tilaisuuteen toimittajan ominaisuudessa ja olen miettinyt pääni puhki, mitä kysyisin häneltä, jos tilaisuus siihen tulisi.

Niihin kysymyksiin, joihin haluaisin vastaukset, hän ei voi tai halua vastata suoraan. Siksi sellaisia kysymyksiä ei hänelle kannata esittää, ja listaankin ne paremman puutteessa tässä.

 

 

Arvoisa pääjohtaja Draghi:

 

Koska euroalueen pankit laitetaan kuntoon?

 

Godfather IV eli pankkibisnestä EU:ssa

 

Vaikka Italian katastrofaalinen tilanne on yleisesti tiedossa, niin kovin vähälle huomiolle on mediassa jäänyt se, missä määrin rahaa on kadonnut järjestäytyneen rikollisuuden toimesta.

 

Faktana on toteen näytetty, että korruptio ja kiristys ovat olleet Italiassa arkipäivää vuosikymmeniä. Mafiaperheet taistelevat bisneksistään ja se joka asettuu poikkiteloin, hoidellaan armotta kirkkomaalle.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä